Online Workshop: Maak en Verkoop Jouw Online Cursus in één week

Start binnen 1 week met de eerste groep deelnemers (ook al heb je weinig volgers)

In het kort

Tijdens de workshop kreeg ik niet alleen over mijn eigen online cursus een concreet idee om dit aan te pakken, ook voor mijn klanten kreeg ik spontaan ideeën omdat Rachelle dit zo handig uitlegt in Jip & Janneke taal. Op deze manier is deze workshop voor iedereen toegankelijk. Ik raad wel aan om de Funnel Blueprints erbij te nemen. Wanneer je met meer dan je eerste inschrijvingen gaat werken, zijn deze goud waard! "
Marouchka Van Kerkhoven
Ik kreeg direct in de eerste groep 22 deelnemers voor mijn online coaching programma over Reiki. Het is zo'n mooi gevoel om dat wat je vanuit je ziel doet, wat je zo graag doet, dat je daar nu voor betaald wordt.
Sjaak Janssen

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je binnen 14 dagen niet tevreden zijn en heb je de hele workshop gevolgd, dan krijg je zonder gedoe je geld terug. 

Gegevens

Extra informatie

Eenmalig aanbod: 3 funnel blueprints om je online cursus automatisch te verkopen (€ 15)
Ontvang 3 kant-en-klare funnel blueprints zodat je exact weet hoe je automatisch je online cursus verkoopt. De funnels zijn helemaal voor je uitgetekend, je hoeft ze alleen maar na te bouwen.

Samenvatting

Product Subtotaal
Online Workshop: Maak en Verkoop Jouw Online Cursus in één week
  × 1
27.00
Subtotaal 27.00
BTW 5.67
Totaal 32.67

We gebruiken je persoonlijke data om de bestelling te kunnen plaatsen en voor andere redenen zoals beschreven in ons privacybeleid.

Rachelle Blok draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches