fbpx

Yes, ik heb interesse in de Funnel Flow Academy

Vraag hieronder een Discovery Call aan en ontdek of dit traject iets voor jou is. 

Kies hieronder een datum en tijdstip wanneer je gebeld wilt worden:

Dit gesprek is voor jou als je:

Ik heb een paar principes toegepast uit de training en met een lijst van slechts 30 contacten heb ik de eerste klant binnengehaald voor een coachingstraject. Ik was verrast dat er een klant uit kwam rollen. Niet slecht!” – Else Leendertse 

“In 1 dag kreeg ik 44 aanmeldingen voor mijn weggever en het leverde direct 3 sales op. Yesss! – Angelique

Ik moet wel zeggen dat ik blij wordt van deze online leeromgeving. Ik heb al meerdere antwoorden gekregen op vragen waar ik mee stoeide. Bedankt daarvoor. Ik vind het heel volledig. Boven verwachting.” – Mariëlle 

Hoe kun je een Discovery Call inplannen?

1. Klik op de oranje knop hieronder
2. Kies een datum en tijdstip 
3. Als je wordt geselecteerd, bellen we je op het gekozen moment

Rachelle Blok draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches