Over Rachelle - Rachelle Blok

In 2013 begon het avontuur.

Op 18-jarige leeftijd startte ik mijn eerste bedrijf: Blok Webdesign. 

Met Blok Webdesign bouwde ik WordPress websites voor kleine zelfstandigen (zoals een kapsalon, koffiemachines groothandel en sigarenwinkel). 

Ik werkte uurtje-factuurtje en ik ben begonnen voor € 8 per uur. Ik was continu aan het werk en had weinig vrijheid als ondernemer. Ik werkte keihard voor klanten die mij slecht betaalden. 

Het uurtje factuurtje model begon me tegen te staan. Ik voelde me een slaaf van mijn eigen bedrijf. Al snel realiseerde ik me dat dit niet the way to go was om veel vrijheid te ervaren als ondernemer.

Ik liep tegen een inkomstenplafond aan. De enige manier om meer te verdienen, was door nog harder te werken.

Mijn missie is om trainers, coaches & experts te helpen met het maken en automatisch verkopen van online cursussen.

Het was tijd voor verandering.

Ik besloot dat er ook voor mij een manier moest zijn die makkelijker was.

Ik wilde ondernemen vanuit vrijheid en financiële rust.

In 2016 kwam ik erachter dat er ook een andere manier van ondernemen mogelijk is.

Waarbij je wél die vrijheid hebt, een lege agenda én veel mensen tegelijkertijd kunt helpen.

De kracht zit hem in een schaalbaar verdienmodel in combinatie met een marketing machine. 
 
Een opdrachtgever leerde mij alles over het bouwen van een marketing machine en het slim inrichten van een bedrijf. Ik mocht hem hierbij helpen. 
 

We hadden de perfecte marketingformule ontdekt waarmee mijn opdrachtgever een 4-urige werkweek realiseerde. En daar schreef hij een boek over. Geweldig om dit proces van dichtbij te hebben meegemaakt.

Hier sta ik in het boek Road to Freedom -
de 4-urige werkweek in de praktijk:

rachelle-leer-e-mailmarketing.png

Ik ontdekte schaalbare verdienmodellen en besloot om het uurtje-factuurtje model achter me te laten. En te stoppen met mijn webdesign bedrijf. 

Ik ben aan de slag gegaan met het verkopen van online cursussen en abonnementen.

In combinatie met een slim marketing systeem zorgt dit voor een (bijna) passief inkomen waardoor ik eindelijk die vrijheid heb waar ik zo naar verlangde.

Een bedrijf waarmee je échte vrijheid ervaart, krijg je niet door harder te werken.
Maar juist door slimmer te werken.

Ik ben slimmer gaan werken in plaats van harder.

Nu help ik trainers, coaches en experts om automatisch een online cursus te verkopen, zodat zij ook die vrijheid gaan ervaren.

Mijn marketing machine en schaalbare verdienmodellen hebben ervoor gezorgd dat ik meer klanten tegelijkertijd kan helpen én ik heb meer vrijheid in mijn bedrijf. Daardoor heb ik genoeg tijd voor mijn zoontje en werk ik maar 3 dagen per week.

In 2021 ging ik 5 maanden met zwangerschapsverlof en toch draaide ik dat jaar € 165.000 winst.

Ik kan vertrouwen op mijn automatische marketing systeem en daardoor heb ik veel meer financiële rust. Iedere maand weet ik welk bedrag er binnenkomt.

Mijn inbox stroomt dagelijks vol met nieuwe bestellingen, zelfs als ik op vakantie ben of een mama dag heb. Daardoor kan ik vanuit financiële zekerheid en vertrouwen ondernemen.

En daar kan ik jou ook bij helpen.

Keiharde resultaten.

Inmiddels heb ik prachtige resultaten behaald voor mezelf en voor klanten.
Zo kreeg ik in 4 dagen tijd 50 nieuwe klanten en dat leverde € 20.000 terugkerende jaarlijkse omzet op. (De volledige case study kun je hier lezen). En behaalde een klant € 18.000 omzet in één week. 

Ik help je graag met het bouwen van een automatisch verkoopsysteem zodat je 24/7 je online cursus verkoopt en weer kunt genieten van het leven.

En zodat jij vanuit rust en vertrouwen kunt ondernemen.

Waar ik voor sta:

  • vertrouwen: in een samenwerking vind ik vertrouwen heel belangrijk. Daarnaast is vertrouwen de basis voorwaarde om online jouw diensten te kunnen verkopen.
  • verbinding: alles automatiseren en opschalen is een trend. Maar ik geloof dat de persoonlijke connectie nog steeds heel belangrijk is.  Wanneer je je echt verdiept in jouw klant, dan kun je veel makkelijker verkopen. Uiteindelijk draait marketing om het maken van een connectie met jouw ideale klant.
  • vrijheid: zelf je tijd kunnen indelen, zelf bepalen met wie je werkt en waar je werkt. Dat betekent vrijheid voor mij en is ook de reden dat ik ben gaan ondernemen. Ook vind ik het heerlijk om te reizen. Zo maakte ik in 2016 een wereldreis van 5 maanden terwijl mijn bedrijf doordraaide. Nu heb ik een zoontje en werk ik maar 3 dagen per week.
  • uitdaging: ik krijg energie van nieuwe dingen leren en persoonlijke ontwikkeling. Daarom blijf ik mezelf continu doorontwikkelen en die kennis geef ik weer door aan mijn klanten.

Als je mij echt zou kennen, dan zou je dit weten:

  • ik heb Informatica gestudeerd als één van de weinige vrouwen. Ik was altijd al enorm geïnteresseerd in technologie en toen ik 14 jaar was bouwde ik mijn eerste website.
  • ik houd van reizen en in 2016 ben ik 5 maanden gaan backpacken in Australië, Nieuw-Zeeland en Bali. Dit terwijl mijn bedrijf doorliep. Het enige wat ik nodig had was een laptop en internet. Voor mij betekent dit echte vrijheid.
  • ik ben opgegroeid op het platteland in een klein dorpje in de Hoeksche Waard. Na een tijdje in Rotterdam te hebben gewoond, ben ik nu weer teruggekeerd naar de Hoeksche Waard. 
  • ik vind persoonlijke ontwikkeling heel interessant en ik heb me de laatste tijd verdiept in Human Design. Zo ben ik erachter gekomen dat ik een Projector ben en mijn energie heel efficiënt werkt. Ik ben daardoor geen type om de hele dag te werken, maar ik heb juist veel tijd nodig om op te laden. Mijn rol is om inzichten te delen en mensen te sturen en begeleiden. Ik kan mensen ook heel goed “lezen” en merk het meteen als er iets niet klopt.
  • ik ben verslaafd aan chocola en dan vooral Tony’s Chocolonely met karamel zeezout.
  • ik ben een tikkeltje gestoord en maak soms rare grappen. Ik kan ook opeens helemaal in een deuk liggen als ik terugdenk aan een grappige situatie.

En nu ben jij aan de beurt... wie ben jij?

Ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wie jij bent en wat jouw dromen en doelen zijn. Ik help je graag met het maken en automatisch verkopen van een online cursus zodat jij ook vanuit rust en vrijheid kunt ondernemen, meer mensen kunt bereiken en meer kunt verdienen.

Stuur me gerust een berichtje via onderstaand formulier.

Rachelle Blok draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders