fbpx

In de media

Top 10 beste ondernemers Nederland [update 2021]

Onlangs werd ik gepubliceerd in de top 10 beste ondernemers van Nederland.

Bron: bedrijvenconsultant.nl

Rachelle Blok is een talentvolle ondernemer die op vroege leeftijd al ontdekte dat ze de 4-urige werkweek in de realiteit wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan: ze startte – net als wij van bedrijvenconsultant.nl – haar eigen webshop in de mode.

Simpeler dan dat kan het niet, maar zo simpel is het soms wel gewoon en dit brengt Rachelle graag over op de nieuwe generatie ondernemers. Dit is de reden waarom we haar in de top 10 moesten zetten: ze houdt het simpel. Geen wollige, dure taal, maar gewoon toegankelijke hulp – en daarmee is ze een stralende ster in het Nederlandse ondernemerslandschap.

Haar ontwikkeling naar geluk in werk en in het leven heeft ze omgezet in haar diensten voor andere ondernemers, waarbij ze ondersteuning geeft in e-mailmarketing en WordPress. Niet gewoon omdat het noodzakelijke automatiseringstools zijn, maar omdat ze het leven van een ondernemer veranderen. Tegenwoordig helpt ze ondernemers om ook de levensveranderende stappen te nemen."

Dit zeggen klanten...

Tijdens de workshop kreeg ik niet alleen over mijn eigen online cursus een concreet idee om dit aan te pakken, ook voor mijn klanten kreeg ik spontaan ideeën omdat Rachelle dit zo handig uitlegt in Jip & Janneke taal. Op deze manier is deze voor iedereen toegankelijk. Ik raad wel aan om de Funnel Blueprint erbij te nemen. Wanneer je met meer dan je eerste inschrijvingen gaat werken, zijn deze goud waard!
Marouchka Van Kerkhoven
5/5
Wat een super interessante Challenge. Wat fijn om te weten dat techniek maar een klein onderdeel is van het maken van een online cursus. Met hele kleine stapjes kom je al heel ver. Zo heb ik meer geleerd over mijn doelgroep, strategie en stappenplan. Eigenlijk heeft Rachelle mijn visie helder gemaakt, alles is online mogelijk. Start en volg je hart, kijk niet naar anderen want jij bent uniek. Je trekt vanzelf de juiste mensen aan.
Debbie
Super veel geleerd over hoe je een cursus zou kunnen maken, hoe je het kan verkopen, je marketing kan aanpakken etc etc. Het is te veel om op te noemen en ik heb er veel inspiratie door gekregen en de volgende stap al in gang gezet!
Lis Reijerman
Door de challenge heb ik veel geleerd over wat voor online cursus ik graag wil gaan ontwikkelen en hoe ik dit op de beste manier dan kan gaan aanbieden. Keep it simple en bouw het verder uit naarmate je verder komt, was een mooi inzicht. Al met al ben ik echt stappen verder gekomen dankzij de challenge.
Sionna Smith
Inzichten en concrete handvatten voor het opzetten van een online cursus, met daarbij de verschillende soorten, handige marketing tips, wat wel en wat niet en waarom en nog veel meer, waar ik Rachelle ontzettend dankbaar voor ben.
Reza de Groot
De challenge was heel leerzaam en praktisch toepasbaar. Ik heb geleerd hoe ik op verschillende manieren klant onderzoek kan doen om te bepalen of er vraag is naar mijn online cursus idee. Ook pricing, het automatisch verkopen en het ontwerpen van een goede cursus kwam aan bod. Kortom, een aanrader!
Lotte
Duidelijke instructies over, hoe stap per stap, met een online cursus beginnen. Ik ben al overtuigd en heb de cursus van Rachelle gekocht👍
Magdalena
De heldere, behapbare uitleg van Rachelle hielp me het bos door de bomen te zien, en duidelijk te krijgen welke tools ik precies nodig heb om online cursussen te bouwen en te verkopen.
Sofie Baeke
Zin om aan de slag te gaan. De cursus kwam op het juiste moment. Duidelijke uitleg en enthousiasme. Ik heb de online cursus ook aangeschaft.
Loes
Ik was op zoek naar een manier om op een strategische manier leads te verzamelen en (potentiële) klanten aan me te verbinden. Ik liep erg aan tegen het feit dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Er is op internet zoveel informatie te vinden waardoor ik wat overwhelmed raakte en niet in een gerichte actiestand kwam. Ik heb niet echt getwijfeld om aan de OCA deel te nemen. Een duidelijke structuur en de "vastigheid" van iedere week een call was wat ik nodig had om in de actiestand te komen. 

Ik vond het traject erg waardevol, vooral door de combinatie cursus, live calls, feedback en de community. Met name de feedback heeft me erg geholpen. Anders blijft het toch maar een beetje "hopen dat ik het goed doe". 

Ik heb veel aspecten van mijn bedrijf weer scherper gekregen en heb een marketingstrategie op gezet waar ik me goed bij voel.

De funnel levert nu al een paar weken heel constant iedere week ong. 20 nieuwe inschrijvingen voor mijn weggever op evenals aanvragen voor mijn deep dive sessies. Als klap op de vuurpijl heeft de funnel me een hele mooie opdracht opgeleverd uit onverwachte hoek! 
Liane van de Braak, VIC.academy (begeleiding voor mbo-docenten)
5/5
Ik wilde op een automatische manier klanten genereren, zonder iedere dag zichtbaar te moeten zijn op social media.

Ik maakte al 2 jaar lang gebruik van ActiveCampaign, maar eerlijk gezegd modderde ik maar iets aan. Ik had zelf een funnel gebouwd, maar die leverde niet het gewenste resultaat. Als ik dit wilde verbeteren had ik daar hulp bij nodig. Zodoende heb ik toen gekozen voor de Online Course Academy van Rachelle.

Door de tientallen video’s, de ondersteuning en vooral de wekelijkse calls heb ik flinke stappen gezet. Niet alleen staat er een mooie funnel, maar heb ik ook heel helder wat mijn boodschap is en hoe ik die moet brengen, zodat mijn doelgroep aanhaakt.

En nu is het aan mij om aan de knoppen te blijven draaien zodat constant de juiste mensen in mijn funnel komen en uiteindelijk klant worden. 

Eén ding is zeker: Dankzij Rachelle heb ik nu de kennis in huis om dit te realiseren.

Rachelle, dankjewel!"

Cilla Schopen
5/5
Toen ik startte met OCA liep ik er tegenaan dat ik net voor mezelf begonnen was als psycholoog en omdat ik niet via de gebaande route van de zorgverzekering werkte, zocht ik een nieuwe manier om klanten bij mij te laten komen.

Ik twijfelde wel of ik wilde starten met de OCA. Het was namelijk een groot bedrag om te investeren en ik wist ook niet of de aanpak nu echt bij mij als persoon paste. Ook had ik nog de gedachten, je kunt vast alles op internet vinden en zelf ook al een heel eind komen. Ook vroeg ik me af: gaat het uiteindelijk wel opleveren wat je wil?

Uiteindelijk ben ik er achter gekomen dat je dit niet één twee drie zelf uitzoekt. Mijn teksten voor mails en website zijn herhaaldelijk van feedback voorzien en daar was ik zelf nooit achter gekomen.

Op zakelijk vlak heeft de OCA er voor gezorgd dat ik nu een complete e-mail-funnel heb staan en dat mijn websiteteksten er ook bij aansluiten. Van advertenties tot een Calendly pagina waar mensen nu automatisch een gesprek kunnen inplannen. 

Aan het begin dacht ik vooral hulp bij het technische gedeelte nodig te hebben, wat je ook krijgt. Heel handig en praktisch en als je ergens tegenaan loopt waar nog geen video van is dan wordt die ter plekke voor je gemaakt. Super fijn! Maar achteraf ontdekte ik dat dit technische gedeelte maar een klein deel is.

Het goed schrijven van teksten is echt een vak apart en ook het helder krijgen jouw doelgroep. Je leert echt alles van A tot Z. Het is veel breder en je leert dus ongelooflijk veel ook wat betreft ondernemen.

Nu heb ik net mijn eerste klant binnen voor een Regenboogtraject bij mij met de funnel. Dus dat is super fijn en geeft hoop voor de toekomst!"
Iris van Sambeek - Regenboog Psycholoog Iris
5/5

Sjaak over de Funnel Flow Academy (voorloper van de Online Course Academy):

Sjaak Janssen – reikicentrumharmonie.nl

Kitty over de Funnel Flow Academy (voorloper van de Online Course Academy):

Kitty Joachems – klemtoonmedia.nl

In de test fase gelijk 3 trainingen verkocht binnen 7 dagen

Sales-Funnel-Traject-Birgit-Luijk-2.png

Birgit Luijk – birgitluijk.nl

In 1 dag 44 aanmeldingen voor de weggever en 3 verkopen

€ 18.000 omzet in één week:

Sales-Funnel-Traject-Resultaat.jpg

Omzetstijging van 333,3%:

Sales-Funnel-Traject-Resultaat-2.png
Als startende ondernemer hoorde ik veel over het bouwen van funnels. 

Geen idee, hoe dit precies in werking ging. Op het moment dat ik de Online Course Academy vond, voelde ik mij geprikkeld en zag ik aan de inhoud dat het een waardevolle training was. Alles wat ik nodig had om stappen te maken met het bouwen van een e-mailmarketing funnel. 

De opbouw is overzichtelijk en de modules zijn goed te volgen. Je leert echt stap voor stap wat je moet doen, erg fijn. 

Ook in de calls kun je vragen stellen en per e-mail krijg je ook hulp. Ben je nieuwsgierig naar wat e-mailmarketing voor je kan doen en begin je vanaf 0, dan zal ik de Online Course Academy zeker aanraden. 
Inge Kuiper
Stralend Zijn Coaching
5/5

“Vandaag laatste plekken verkocht. 7 op 1 dag”

FFA-resultaat-5.jpg

Na één bericht een aanmelding voor de 6-weekse cursus:

“Zelfs nu zonder de funnel een soort magische vanzelf komende stroom”

FFA-resultaat-1.jpg

“Er zijn heel veel dingen op z’n plaats gevallen’

FFA-resultaat-2.jpg

Buro Koorts – Burokoorts.nl

Karina Stelloo – Close2nature.nl

“Heb er vertrouwen in dat dit maandelijks klanten gaat opleveren”

FFA-resultaat-3.jpg

Direct een ingeplande call vanuit het webinar:

Binnen 2 weken direct een verkoopgesprek ingepland via de funnel:

Ik heb ontzettend veel geleerd van jullie Funnel Builder Bootcamp 5-daagse. Alle tips en trucs meteen toegepast en zelfs al 3 nieuwe clienten weten te scoren via mijn funnel. Superfijn!
Jelle
5/5
De Funnel Builder Bootcamp heeft me overzicht en duidelijkheid gegeven. Ik weet hoe ik dit stap voor stap kan aanpakken. De techniek beheerste ik al, maar voor wie daar niet bekend mee was, de funnel wordt samen gebouwd en er worden kant-en-klare templates gedeeld. Super handig. Ze maken het je heel erg gemakkelijk om direct te starten met e-mailmarketing, copywriting, aanmeldpagina maken en storytelling. De bootcamp is praktisch, erg duidelijk en er wordt mega veel waarde gedeeld. Ik had na de bootcamp mijn weggever, aanmeldpagina en funnel klaar staan. Na de bootcamp heb je een plan waar je mee verder kunt gaan.
Dagmar
5/5
Als een volledige funnel dummy deed ik mee aan de Funnel Builder Bootcamp 5-daagse. Ik had wel een idee van wat ik wilde uitwerken, maar botste altijd wel weer op het "hoe". Deze bootcamp gaf me de juiste handvaten mee om zelf aan de slag te gaan met een aantrekkelijke funnel. Ik moet zeggen dat ik er sceptisch tegenover stond omdat het gratis was. Ik denk altijd "oh jee daar gaan we weer, gratis is nooit gratis". Maar ik kan je garanderen dat deze gratis bootcamp echt bomvol supergoede en interessante informatie zit!
Annelies
5/5
Ik had het lang voor me uitgeschoven, maar gelukkig namen de funnel queen, story wizard en conversion architect me aan de hand mee. In de Funnel Bootcamp leer je over de ins en outs over strategie, copywriting en techniek. Zo krijg je het "funnelen" in de vingers. Ben helemaal opgelucht.
Daphne
5/5
Ik zit in de leeromgeving en ben aan je lessen begonnen. Ik ben nu al enthousiast :-). Fijne dag! 
Jorieke
5/5
Ik word erg blij van deze online leeromgeving. Ik heb al direct antwoorden gekregen op vragen waar ik mee stoeide. Bedankt daarvoor. Ik vind de leeromgeving heel volledig en boven verwachting.
Mariëlle 
5/5
Jullie Funnel Builder Bootcamp vond ik super! Ik ben zelden zo concreet geholpen. Eindelijk heb ik een funnel opgezet, ik zat er al 3 maanden tegenaan te hikken en kwam er zelf gewoon niet uit. Ook de brainstorm opdrachten tijdens de bootcamp hebben me enorm geholpen om veel concreter te worden. Sterker nog: ik weet nu dat ik er naar toe ga werken om een nieuwe doelgroep aan te boren met een fantastisch idee. Nogmaals dank voor al jullie goede tips en goede vibes, het was super!
Anita
5/5
De bootcamp was echt geweldig! De stap voor stap uitleg was precies datgene wat mij heeft geholpen om de funnel voor 89% neer te zetten. Ben er nog niet helemaal, mijn funnel is namelijk net iets ingewikkelder. Maar dat komt sneller goed dankzij jullie bootcamp.
Raghenie
5/5
De Funnel Builder Bootcamp bevatte alles wat ik op het moment nodig had. Duidelijke heldere informatie en goed uit te voeren opdrachten, gebracht met veel enthousiasme. Je merkt dat de bootcamp begeleiders echte specialisten zijn in het funnelbouw-vak. Ik kan deze bootcamp aan iedereen aanraden die graag stappen willen zetten in het bouwen van hun funnel!
Lonneke
5/5
De Funnel Builder Bootcamp was heel waardevol. Ik heb veel geleerd over de techniek in ActiveCampaign en wat je het beste kan doen om een waardevolle mailfunnel neer te zetten. Zoals bijvoorbeeld een goede titel en wat zet je dan in die mail. Ze gaven ook nog eens feedback in de live sessies. Top!
Mariska
5/5
Ik vond de Funnel Builder Bootcamp super waardevol. De combinatie van de technische kant en de inhoudelijke kant was top. Ik heb een nieuwe titel voor mijn weggever en ideeën voor mijn opvolgmails. Daarnaast heb ik ActiveCampaign voor het eerst gebruikt en door de uitleg was de implementatie easy! Super dankjewel hiervoor!
Anouk
5/5
De bootcamp was ver boven verwachting! Ik had nooit verwacht zoveel informatie te kunnen vergaren. Hiermee laten jullie zien dat jullie oprecht ondernemers willen helpen next-level te krijgen. Niet alleen om funnels te bouwen maar ook om betere teksten te schrijven en om structuur in communicatie en mijn bedrijf te geven. Jullie leveren veel inzichten door verschillende invalshoeken te laten zien en de juiste haalbare opdrachten en handvaten te geven. Ik krijg meerdere mails van verschillende funnel ondernemers. Maar jullie zijn de eerste waarbij ik daadwerkelijk actie onderneem.
Alyssa
5/5
Ik vond de Funnel Builder Bootcamp geweldig! Duidelijk en overzichtelijk. En voornamelijk ook direct toepasbaar!
Helianthe
5/5
De bootcamp was super concreet, to the point en waardevol! Waarom? Je wordt bij de hand genomen hoe je en funnel maakt + jullie delen ervaringen die je meteen in je eigen uitwerking meeneemt. Als ik de bootcamp niet gevolgd had was ik hier nog weken mee bezig geweest. Nu heb ik een concreet product en een funnel!
Linda
5/5
De Funnel Builder Bootcamp 5-daagse vond ik boordevol informatie en entertainment zitten, oftewel er werd volop waarde geleverd! Hierdoor heb ik op een leuke manier kennis gemaakt met het maken van funnels in ActiveCampaign. Daarnaast werd er ook veel verteld over content en storytelling. Ik raad iedereen die meer over deze onderwerpen wil leren deze gratis challenge aan.
Cindy
5/5
Ik vond het een leerzame 5-daagse. Wat ik vooral mee heb gekregen is de kracht van mijn persoonlijke verhalen vertellen en hoe dat mijn potentiële klanten kan helpen. En dat in een funnel qua mails niet alleen waarde en tips lever, maar ook opvallende mails. En ik ook mails kan sturen waarbij ik vragen kan stellen. Verder vond ik dat jullie ontzettend veel tijd hebben gestoken en veel waarde hebben geleverd! Dank daarvoor.
Sigrid
5/5
Wat ik haalde uit de 5-daagse Funnel Builder Bootcamp was de focus op één weggever en één funnel. Om daarmee al je energie, creativiteit en aandacht op te richten. En om dan binnen deze gebieden te kijken waar er geoptimaliseerd kan worden. En wat ik ook verhelderend vond was het richten op de inhoud van de funnel waarbij je telkens één doel hebt per email.
Irene
5/5
De eerste 3 dagen vind ik zeer inspirerend en lekker praktisch! Ik vind deze bootcamp veel waardevoller dan 99% van de webinars die worden gegeven door andere mensen/partijen. Jullie geven echt waardevolle informatie weg waar ik iets mee kan. Hartelijk dank!
Anita
5/5
De Funnel Builder Bootcamp zit pakvol waarde! Je wordt op weg geholpen met zowel de technische kant als de inhoudelijke kant van je funnel. Wat beloofd wordt, wordt ook echt waargemaakt! Als je meedoet heb je na 5 dagen een funnel staan die je direct kunt gebruiken. De sessies over de aanpak van je weggever, emailserie en aanmeldpagina waren voor mij een enorme eye opener. Je krijgt zoveel handvatten om de inhoud te optimaliseren zodat het beter converteert. Dit had ik nooit zelf kunnen bedenken. Ik denk dat de bootcamp heel veel struggle heeft bespaard. Ik kan nu een veel betere start maken. Hartelijk bedankt!!
Mia
5/5
De bootcamp was top top top! Het was inspirerend, super waardevol en vooral praktisch. Je krijgt tools en technieken aangereikt die je meteen in kan zetten, dankzij de heldere uitleg. Na die 5 dagen kom je er achter dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Maar ook wat een funnel succesvol maakt met handige tips.
Ellen
5/5
Wat een fantastische 5-daagse hebben jullie neergezet. Ik maak niet vaak mee dat er zoveel waarde wordt gedeeld. Ik baalde er zelfs van dat ik 1 ochtend niet live aanwezig kon zijn. De bevlogenheid waarmee jullie dit doen werkt aanstekelijk. Jullie scherpe blik en vele voorbeelden geven mij richting. Dank jullie wel!
Linda
5/5
Ik heb genoten van de 5-daagse Funnel Builder Bootcamp! Ondanks dat ik al een tijdje werk met funnels, zaten in deze 5 dagen genoeg eye-openers. Heel fijn om ook nog even door de basis heen te fietsen. Zou iedereen eens in de zoveel tijd moeten doen. Dankjewel voor jullie energie!
Saskia
5/5
Nog nooit zo'n helder uitleg gezien van funnels en e-mailmarketing!
Margaretha
5/5
Heb veel goede nieuwe inzichten opgedaan bij de 5-daagse funnel builder bootcamp. Meestal haak ik bij meerdaagse challenges na 1 dag af omdat ik het niet boeiend genoeg vind. Maar bij deze bootcamp had ik daar totaal geen last van.
Sandra
5/5
Funnel-Training-Resultaat-2.jpg

Else Leendertse – elle-consult.nl

Saskia

Manon Toma – manontoma.nl

Freerk Lap – onlinevideoacademy.nl

Mercedes Choufoer
Lees verder
Ik ben hartstikke blij dat ik tegen je ben aangelopen want ik ben reuze blij met je uitleg- e-books; het helpt mij enorm evenals je videos. Krachtige to-the-point uitleg: heel goed gedaan.
Wim Kusters
Aveseer Marketing
Lees verder
Dag Rachelle, Goede aanwijzingen. Ik heb er een prima aanmeldgedeelte met dubbele opt-in voor op mijn website kunnen maken. Ik heb de html code in een pop up opgenomen. Gaat helemaal goed. Hartelijke groet, Wim
Dave
Epurple
Lees verder
Jaa leuke cursus. Goed beeldmateriaal en duidelijke structuur! Veel dank!
Bjorn
Lees verder
Ik ben ermee aan de slag gegaan, heb op dit moment geen vragen, dank voor je nuttige video!
Martin
Lees verder
Leuk en Inzichtgevend. Het moet natuurlijk allemaal nog wel praktisch (per gebruiker verschillend) worden ingesteld. Da's nog een klusje...
Maurice Natte
Wedding Goodiebag
Lees verder
Duidelijke uitleg!
Marlene Hanssen
Praktijk Vertrouwen
Lees verder
Heldere en duidelijke uitleg. Top
Pierre van der heijden
Lees verder
Top, interessant !!
Adriaan
Lees verder
Ik heb je video's bekeken en ze zijn helder en goed te begrijpen. Top!
Rachelle Blok draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders