fbpx

In de media

Top 10 beste ondernemers Nederland [update 2021]

Onlangs werd ik gepubliceerd in de top 10 beste ondernemers van Nederland.

Bron: bedrijvenconsultant.nl

Rachelle Blok is een talentvolle ondernemer die op vroege leeftijd al ontdekte dat ze de 4-urige werkweek in de realiteit wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan: ze startte – net als wij van bedrijvenconsultant.nl – haar eigen webshop in de mode.

Simpeler dan dat kan het niet, maar zo simpel is het soms wel gewoon en dit brengt Rachelle graag over op de nieuwe generatie ondernemers. Dit is de reden waarom we haar in de top 10 moesten zetten: ze houdt het simpel. Geen wollige, dure taal, maar gewoon toegankelijke hulp – en daarmee is ze een stralende ster in het Nederlandse ondernemerslandschap.

Haar ontwikkeling naar geluk in werk en in het leven heeft ze omgezet in haar diensten voor andere ondernemers, waarbij ze ondersteuning geeft in e-mailmarketing en WordPress. Niet gewoon omdat het noodzakelijke automatiseringstools zijn, maar omdat ze het leven van een ondernemer veranderen. Tegenwoordig helpt ze ondernemers om ook de levensveranderende stappen te nemen."

Dit zeggen klanten...

Sjaak over de Business Flow Academy:

Sjaak Janssen – reikicentrumharmonie.nl

Kitty over de Business Flow Academy:

Kitty Joachems – klemtoonmedia.nl

In de test fase gelijk 3 trainingen verkocht binnen 7 dagen

Sales-Funnel-Traject-Birgit-Luijk-2.png

Birgit Luijk – birgitluijk.nl

In 1 dag 44 aanmeldingen voor de weggever en 3 verkopen

€ 18.000 omzet in één week:

Sales-Funnel-Traject-Resultaat.jpg

Omzetstijging van 333,3%:

Sales-Funnel-Traject-Resultaat-2.png
Als startende ondernemer hoorde ik veel over het bouwen van funnels.  Geen idee, hoe dit precies in werking ging. Op het moment dat ik de Funnel Flow Academy vond, voelde ik mij geprikkeld en zag ik aan de inhoud dat het een waardevolle training was. Alles wat ik nodig had om stappen te maken met het bouwen van een e-mailmarketing funnel.  De opbouw is overzichtelijk en de modules zijn goed te volgen. Je leert echt stap voor stap wat je moet doen, erg fijn.  Ook in de calls kun je vragen stellen en per e-mail krijg je ook hulp. Ben je nieuwsgierig naar wat e-mailmarketing voor je kan doen en begin je vanaf 0, dan zal ik de Funnel Flow Academy zeker aanraden. 
Inge Kuiper
Stralend Zijn Coaching
5/5

“Vandaag laatste plekken verkocht. 7 op 1 dag”

FFA-resultaat-5.jpg

Na één bericht een aanmelding voor de 6-weekse cursus:

“Zelfs nu zonder de funnel een soort magische vanzelf komende stroom”

FFA-resultaat-1.jpg

“Er zijn heel veel dingen op z’n plaats gevallen’

FFA-resultaat-2.jpg

Buro Koorts – Burokoorts.nl

Karina Stelloo – Close2nature.nl

“Heb er vertrouwen in dat dit maandelijks klanten gaat opleveren”

FFA-resultaat-3.jpg

Direct een ingeplande call vanuit het webinar:

Binnen 2 weken direct een verkoopgesprek ingepland via de funnel:

Ik heb ontzettend veel geleerd van jullie Funnel Builder Bootcamp 5-daagse. Alle tips en trucs meteen toegepast en zelfs al 3 nieuwe clienten weten te scoren via mijn funnel. Superfijn!
Jelle
5/5
De Funnel Builder Bootcamp heeft me overzicht en duidelijkheid gegeven. Ik weet hoe ik dit stap voor stap kan aanpakken. De techniek beheerste ik al, maar voor wie daar niet bekend mee was, de funnel wordt samen gebouwd en er worden kant-en-klare templates gedeeld. Super handig. Ze maken het je heel erg gemakkelijk om direct te starten met e-mailmarketing, copywriting, aanmeldpagina maken en storytelling. De bootcamp is praktisch, erg duidelijk en er wordt mega veel waarde gedeeld. Ik had na de bootcamp mijn weggever, aanmeldpagina en funnel klaar staan. Na de bootcamp heb je een plan waar je mee verder kunt gaan.
Dagmar
5/5
Als een volledige funnel dummy deed ik mee aan de Funnel Builder Bootcamp 5-daagse. Ik had wel een idee van wat ik wilde uitwerken, maar botste altijd wel weer op het "hoe". Deze bootcamp gaf me de juiste handvaten mee om zelf aan de slag te gaan met een aantrekkelijke funnel. Ik moet zeggen dat ik er sceptisch tegenover stond omdat het gratis was. Ik denk altijd "oh jee daar gaan we weer, gratis is nooit gratis". Maar ik kan je garanderen dat deze gratis bootcamp echt bomvol supergoede en interessante informatie zit!
Annelies
5/5
Ik had het lang voor me uitgeschoven, maar gelukkig namen de funnel queen, story wizard en conversion architect me aan de hand mee. In de Funnel Bootcamp leer je over de ins en outs over strategie, copywriting en techniek. Zo krijg je het "funnelen" in de vingers. Ben helemaal opgelucht.
Daphne
5/5
Ik zit in de leeromgeving en ben aan je lessen begonnen. Ik ben nu al enthousiast :-). Fijne dag! 
Jorieke
5/5
Ik word erg blij van deze online leeromgeving. Ik heb al direct antwoorden gekregen op vragen waar ik mee stoeide. Bedankt daarvoor. Ik vind de leeromgeving heel volledig en boven verwachting.
Mariëlle 
5/5
Jullie Funnel Builder Bootcamp vond ik super! Ik ben zelden zo concreet geholpen. Eindelijk heb ik een funnel opgezet, ik zat er al 3 maanden tegenaan te hikken en kwam er zelf gewoon niet uit. Ook de brainstorm opdrachten tijdens de bootcamp hebben me enorm geholpen om veel concreter te worden. Sterker nog: ik weet nu dat ik er naar toe ga werken om een nieuwe doelgroep aan te boren met een fantastisch idee. Nogmaals dank voor al jullie goede tips en goede vibes, het was super!
Anita
5/5
De bootcamp was echt geweldig! De stap voor stap uitleg was precies datgene wat mij heeft geholpen om de funnel voor 89% neer te zetten. Ben er nog niet helemaal, mijn funnel is namelijk net iets ingewikkelder. Maar dat komt sneller goed dankzij jullie bootcamp.
Raghenie
5/5
De Funnel Builder Bootcamp bevatte alles wat ik op het moment nodig had. Duidelijke heldere informatie en goed uit te voeren opdrachten, gebracht met veel enthousiasme. Je merkt dat de bootcamp begeleiders echte specialisten zijn in het funnelbouw-vak. Ik kan deze bootcamp aan iedereen aanraden die graag stappen willen zetten in het bouwen van hun funnel!
Lonneke
5/5
De Funnel Builder Bootcamp was heel waardevol. Ik heb veel geleerd over de techniek in ActiveCampaign en wat je het beste kan doen om een waardevolle mailfunnel neer te zetten. Zoals bijvoorbeeld een goede titel en wat zet je dan in die mail. Ze gaven ook nog eens feedback in de live sessies. Top!
Mariska
5/5
Ik vond de Funnel Builder Bootcamp super waardevol. De combinatie van de technische kant en de inhoudelijke kant was top. Ik heb een nieuwe titel voor mijn weggever en ideeën voor mijn opvolgmails. Daarnaast heb ik ActiveCampaign voor het eerst gebruikt en door de uitleg was de implementatie easy! Super dankjewel hiervoor!
Anouk
5/5
De bootcamp was ver boven verwachting! Ik had nooit verwacht zoveel informatie te kunnen vergaren. Hiermee laten jullie zien dat jullie oprecht ondernemers willen helpen next-level te krijgen. Niet alleen om funnels te bouwen maar ook om betere teksten te schrijven en om structuur in communicatie en mijn bedrijf te geven. Jullie leveren veel inzichten door verschillende invalshoeken te laten zien en de juiste haalbare opdrachten en handvaten te geven. Ik krijg meerdere mails van verschillende funnel ondernemers. Maar jullie zijn de eerste waarbij ik daadwerkelijk actie onderneem.
Alyssa
5/5
Ik vond de Funnel Builder Bootcamp geweldig! Duidelijk en overzichtelijk. En voornamelijk ook direct toepasbaar!
Helianthe
5/5
De bootcamp was super concreet, to the point en waardevol! Waarom? Je wordt bij de hand genomen hoe je en funnel maakt + jullie delen ervaringen die je meteen in je eigen uitwerking meeneemt. Als ik de bootcamp niet gevolgd had was ik hier nog weken mee bezig geweest. Nu heb ik een concreet product en een funnel!
Linda
5/5
De Funnel Builder Bootcamp 5-daagse vond ik boordevol informatie en entertainment zitten, oftewel er werd volop waarde geleverd! Hierdoor heb ik op een leuke manier kennis gemaakt met het maken van funnels in ActiveCampaign. Daarnaast werd er ook veel verteld over content en storytelling. Ik raad iedereen die meer over deze onderwerpen wil leren deze gratis challenge aan.
Cindy
5/5
Ik vond het een leerzame 5-daagse. Wat ik vooral mee heb gekregen is de kracht van mijn persoonlijke verhalen vertellen en hoe dat mijn potentiële klanten kan helpen. En dat in een funnel qua mails niet alleen waarde en tips lever, maar ook opvallende mails. En ik ook mails kan sturen waarbij ik vragen kan stellen. Verder vond ik dat jullie ontzettend veel tijd hebben gestoken en veel waarde hebben geleverd! Dank daarvoor.
Sigrid
5/5
Wat ik haalde uit de 5-daagse Funnel Builder Bootcamp was de focus op één weggever en één funnel. Om daarmee al je energie, creativiteit en aandacht op te richten. En om dan binnen deze gebieden te kijken waar er geoptimaliseerd kan worden. En wat ik ook verhelderend vond was het richten op de inhoud van de funnel waarbij je telkens één doel hebt per email.
Irene
5/5
De eerste 3 dagen vind ik zeer inspirerend en lekker praktisch! Ik vind deze bootcamp veel waardevoller dan 99% van de webinars die worden gegeven door andere mensen/partijen. Jullie geven echt waardevolle informatie weg waar ik iets mee kan. Hartelijk dank!
Anita
5/5
De Funnel Builder Bootcamp zit pakvol waarde! Je wordt op weg geholpen met zowel de technische kant als de inhoudelijke kant van je funnel. Wat beloofd wordt, wordt ook echt waargemaakt! Als je meedoet heb je na 5 dagen een funnel staan die je direct kunt gebruiken. De sessies over de aanpak van je weggever, emailserie en aanmeldpagina waren voor mij een enorme eye opener. Je krijgt zoveel handvatten om de inhoud te optimaliseren zodat het beter converteert. Dit had ik nooit zelf kunnen bedenken. Ik denk dat de bootcamp heel veel struggle heeft bespaard. Ik kan nu een veel betere start maken. Hartelijk bedankt!!
Mia
5/5
De bootcamp was top top top! Het was inspirerend, super waardevol en vooral praktisch. Je krijgt tools en technieken aangereikt die je meteen in kan zetten, dankzij de heldere uitleg. Na die 5 dagen kom je er achter dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Maar ook wat een funnel succesvol maakt met handige tips.
Ellen
5/5
Wat een fantastische 5-daagse hebben jullie neergezet. Ik maak niet vaak mee dat er zoveel waarde wordt gedeeld. Ik baalde er zelfs van dat ik 1 ochtend niet live aanwezig kon zijn. De bevlogenheid waarmee jullie dit doen werkt aanstekelijk. Jullie scherpe blik en vele voorbeelden geven mij richting. Dank jullie wel!
Linda
5/5
Ik heb genoten van de 5-daagse Funnel Builder Bootcamp! Ondanks dat ik al een tijdje werk met funnels, zaten in deze 5 dagen genoeg eye-openers. Heel fijn om ook nog even door de basis heen te fietsen. Zou iedereen eens in de zoveel tijd moeten doen. Dankjewel voor jullie energie!
Saskia
5/5
Nog nooit zo'n helder uitleg gezien van funnels en e-mailmarketing!
Margaretha
5/5
Heb veel goede nieuwe inzichten opgedaan bij de 5-daagse funnel builder bootcamp. Meestal haak ik bij meerdaagse challenges na 1 dag af omdat ik het niet boeiend genoeg vind. Maar bij deze bootcamp had ik daar totaal geen last van.
Sandra
5/5
Funnel-Training-Resultaat-2.jpg

Else Leendertse – elle-consult.nl

Saskia

Manon Toma – manontoma.nl

Freerk Lap – onlinevideoacademy.nl

Mercedes Choufoer
Lees verder
Ik ben hartstikke blij dat ik tegen je ben aangelopen want ik ben reuze blij met je uitleg- e-books; het helpt mij enorm evenals je videos. Krachtige to-the-point uitleg: heel goed gedaan.
Wim Kusters
Aveseer Marketing
Lees verder
Dag Rachelle, Goede aanwijzingen. Ik heb er een prima aanmeldgedeelte met dubbele opt-in voor op mijn website kunnen maken. Ik heb de html code in een pop up opgenomen. Gaat helemaal goed. Hartelijke groet, Wim
Dave
Epurple
Lees verder
Jaa leuke cursus. Goed beeldmateriaal en duidelijke structuur! Veel dank!
Bjorn
Lees verder
Ik ben ermee aan de slag gegaan, heb op dit moment geen vragen, dank voor je nuttige video!
Martin
Lees verder
Leuk en Inzichtgevend. Het moet natuurlijk allemaal nog wel praktisch (per gebruiker verschillend) worden ingesteld. Da's nog een klusje...
Maurice Natte
Wedding Goodiebag
Lees verder
Duidelijke uitleg!
Marlene Hanssen
Praktijk Vertrouwen
Lees verder
Heldere en duidelijke uitleg. Top
Pierre van der heijden
Lees verder
Top, interessant !!
Adriaan
Lees verder
Ik heb je video's bekeken en ze zijn helder en goed te begrijpen. Top!
Rachelle Blok draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches