Blogs over online cursussen maken en verkopen

Hoe bedenk je een winstgevend onderwerp voor je online cursus?

Misschien denk je er al een tijdje over na om een online cursus te maken, maar weet je niet zo goed wat het onderwerp moet zijn. Maar in dit artikel ga ik je een aantal inzichten en handvatten geven. Op basis daarvan kun jij een onderwerp bepalen voor jouw online cursus.

Zo verkoop je in 5 simpele stappen je eerste online cursus

Wat ik vaak zie is dat ondernemers het zichzelf veel te moeilijk maken als ze hun online cursus willen verkopen. Vooral als ze dat voor de eerste keer willen gaan doen.
Ook zijn ondernemers vaak maanden bezig met de ontwikkeling van het online cursus.

De 4 elementen van een winstgevende funnel

Misschien heb je wel eens een funnel gebouwd, maar viel het resultaat tegen. Je weet niet zo goed waar dat aan ligt. In dit artikel deel ik 4 elementen die wat mij betreft nodig zijn in jouw funnel om ervoor te zorgen dat mensen daadwerkelijk overgaan tot een aankoop.

De reden waarom veel funnels niet werken

Ik zie veel ondernemers die bezig zijn met de technische kant van funnels. Dus ze gaan meteen een weggever en aanmeldpagina maken en e-mails schrijven. Vervolgens gaan ze de funnel draaien.En dan komen ze tot de conclusie dat de funnel niet werkt. Wat gaat hier mis?

Hoe verkoop je automatisch je online cursus?

Wat ik vaak zie is dat het best veel moeite kost voor ondernemers om hun online programma te verkopen. Ze zijn continu bezig met promoten op social media en hun netwerk. Maar wist je dat dit ook automatisch kan?

Rachelle Blok draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders